Lotenverkoop van de grote verloting t.b.v. Fendertse weekLotenverkoop van de grote verloting t.b.v. Fendertse week

Grote verloting ten behoeve van de 41e Fendertse Week
23 augustus t/m 26 augustus 2023

Volgende week maandag 3 juli, dinsdag 4 juli en woensdag 5 juli gaan de lotenverkopers weer deur aan deur om de loten te verkopen ten behoeve van de 41e Fendertse Week.

Met deze loten maakt u op 3 manieren kans op mooie prijzen:
*U maakt 4x kans op een boodschappentas, wanneer de joker bij u aan de deur komt tijdens de Fendertse Week en u het gekochte lot kunt tonen. Mogelijk gemaakt door Jumbo Fijnaart.

*Er zijn 10 geldprijzen te winnen, waarvan de trekking aan het eind van de Fendertse Week plaatsvindt. De uitslag is na 27 augustus te vinden op de website: www.fendertseweek.nl , facebook en in Fijnaart Lokaal. De 1ste prijs is een mooi bedrag van € 400,00.

*Bent u tijdens de Fendertse Week in de Feesttent en heeft u een lot bij u, dan maakt u 3x kans op waardebonnen van totaal € 250,00 ter beschikking gesteld door het Ondernemersfonds Fijnaart.

De loten kosten een € 1,00 per stuk. Kan zowel contant als per QR-code zodat we iedereen de kans geven in het bezit te komen van loten, waarmee bovenstaande fantastische prijzen te winnen zijn.

Mocht u onze lotenverkopers gemist hebben dan zijn de loten de gehele week te koop in de feesttent tijdens de lopende programma’s.

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie