Skip to main content

Lotenverkoop van de grote verloting t.b.v. Fendertse weekLotenverkoop van de grote verloting t.b.v. Fendertse week

Grote verloting ten behoeve van de 41e Fendertse Week
23 augustus t/m 26 augustus 2023

Volgende week maandag 3 juli, dinsdag 4 juli en woensdag 5 juli gaan de lotenverkopers weer deur aan deur om de loten te verkopen ten behoeve van de 41e Fendertse Week.

Met deze loten maakt u op 3 manieren kans op mooie prijzen:
*U maakt 4x kans op een boodschappentas, wanneer de joker bij u aan de deur komt tijdens de Fendertse Week en u het gekochte lot kunt tonen. Mogelijk gemaakt door Jumbo Fijnaart.

*Er zijn 10 geldprijzen te winnen, waarvan de trekking aan het eind van de Fendertse Week plaatsvindt. De uitslag is na 27 augustus te vinden op de website: www.fendertseweek.nl , facebook en in Fijnaart Lokaal. De 1ste prijs is een mooi bedrag van € 400,00.

*Bent u tijdens de Fendertse Week in de Feesttent en heeft u een lot bij u, dan maakt u 3x kans op waardebonnen van totaal € 250,00 ter beschikking gesteld door het Ondernemersfonds Fijnaart.

De loten kosten een € 1,00 per stuk. Kan zowel contant als per QR-code zodat we iedereen de kans geven in het bezit te komen van loten, waarmee bovenstaande fantastische prijzen te winnen zijn.

Mocht u onze lotenverkopers gemist hebben dan zijn de loten de gehele week te koop in de feesttent tijdens de lopende programma’s.

Advertenties