Skip to main content

Winkelen in Fijnaart loont!

Maak kans op geweldige prijzen tijdens de najaarsactie van de Ondernemersvereniging!Winkelen in Fijnaart loont!
Foto van de winnaars van vorig jaar
Om de lokale verkoop te stimuleren, organiseert de Ondernemersvereniging ook dit jaar weer de najaarsactie. Een bijzondere verandering dit jaar is dat er geen loten worden uitgedeeld. Er is gekozen voor een kassabonnenactie waarbij je zelf op de achterkant je voor- en achternaam + telefoonnummer moet schrijven. Hierdoor maakt iedereen bij elke aankoop kans op geweldige prijzen!

Tijdens deze actie zal een breed scala aan prijzen te winnen zijn voor jong en oud. De Ondernemersvereniging pakt groots uit met hoofdprijzen zoals een elektrische fiets ter waarde van €1995,-, een Philips TV van 43 inch met een waarde van €699,- en een Nintendo Switch inclusief spel. Daarnaast zijn er nog tal van andere prachtige prijzen te winnen, zoals 4 kaartjes voor de Efteling, 1 minuut gratis winkelen bij de Jumbo, een heerlijk etentje voor 4 personen bij de lokale horeca en nog vele andere mooie prijzen.

Deelname is eenvoudig. Van 1 tot en met 31 december hoeft u alleen maar uw voor- en achternaam plus telefoonnummer op de achterkant van uw kassa- of pinbon te noteren. Vervolgens kunt u de bon inleveren bij elke winkelier in de speciale boxen op de toonbank of in de grotere olievaten.

Elke week zullen er 5 winnaars worden getrokken. De namen van de gelukkige winnaars worden bekendgemaakt op www.fijnaartlokaal.nl, sociale media en in de krant. De winnaars zullen telefonisch op de hoogte worden gesteld en worden uitgenodigd voor het prijzenfestijn op 11 januari bij De Graanbeurs. Op dit evenement verwachten we alle 25 winnaars. Die avond zullen er 25 gouden boxen met 25 nummers gereed staan, waaruit elke winnaar een box kan kiezen. Dit zal gebeuren door middel van een spannende loting, waarbij de hoofdprijzen in een van deze boxen verstopt zitten.

Lokaal winkelen is niet alleen goed voor de gemeenschap, maar biedt ook de kans op geweldige prijzen! Doe mee aan de najaarsactie en maak kans op mooie prijzen. Mis deze kans niet!

Advertenties