Skip to main content

Megakleurrijke dansvoorstelling 'Colours' van Ballet & Dansschool Caroline in Chassé Theater Megakleurrijke dansvoorstelling 'Colours' van Ballet & Dansschool Caroline in Chassé Theater 
Het was een indrukwekkende voorstelling afgelopen zaterdag 18 maart in het Chassé Theater in Breda. Er was geen kleur die niet in de voorstelling 'Colours' voorbij is gekomen. De kleurrijke kostuums zijn we van Caroline na al die jaren wel gewend, wat wel betekende dat ze de laatste tijd iedere vrije minuut achter de naaimachine zat. 

Dat resulteerde echter wel in een mooi, veelzijdig programma met veel afwisselende dansstijlen en muziek. Er werd door Caroline weer van alles uit de kast gehaald: linten, doeken, dansers op stelten, dansers in stoffen cocons en dansers in grote plastic ballen. Een heel creatieve dans was de dans waarbij gebruik werd gemaakt van meel. 

Er werd gegooid met meel, wat ook in de haren van de dansers zat waardoor het rond vloog, wat een heel leuk effect gaf. Dit effect kwam goed tot zijn recht door de professionele lichtshow van het theater.

De 160 leden van Caroline uit Rozenburg, Ooltgensplaat, Heijningen, Dinteloord, Steenbergen, Fijnaart, Willemstad en Oude Molen in de leeftijd van 4 tot 80 jaar hebben weer een wervelende voorstelling neergezet op het grote podium van het Chassé Theater. 

Verrassend was dat Caroline en haar dochter Chemais zelf acte de présence gaven na de pauze. Caroline wist samen met haar dochter het publiek te boeien met een mooie moderne dans op prachtige muziek. De voorstelling eindigde met de 'grande finale' waaraan alle 160 leden deelnamen. Caroline bedankte vervolgens alle sponsoren, hulpmoeders en anderen die deze voorstelling mede mogelijk hebben gemaakt. De reacties na afloop waren lovend en Caroline is supertevreden!

Tijd om uit te rusten is er nog niet, want komend weekend zullen 50 leden 'shinen' in de musical van Oranjevaan in Fijnaart. 

Advertenties