Skip to main content

Mini-Roparun Het KompasMini-Roparun Het Kompas
De opbrengst van de sponsorloop bedroeg maar liefst € 1000,-
Ook dit jaar was er de avond voor Hemelvaartsdag weer een Mini-Roparun in Heijningen, georganiseerd door de ouderraad van basisschool Het Kompas in samenwerking met Roparunteam ’t Lopend Vuurke. Het team bestaat voor een deel uit personeel van Brandweer Midden- en West-Brabant. Met hun deelname aan de Roparun halen ze geld op voor Stichting De Roparun. Het geld dat wordt opgehaald, wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten voor zorg aan mensen met kanker. De afgelopen week hadden de kinderen van Het Kompas zo veel mogelijk sponsors gezocht.

Om 18.45u verzamelden de kinderen zich op het schoolplein voor een warming-up, gegeven door een echte sportman uit het Roparunteam.
Om 19u klonk het startsein voor de sponsorloop. Aangemoedigd door het enthousiaste publiek probeerden de kinderen in ongeveer een half uur tijd zo veel mogelijk ‘rondje Polderstraat’ te lopen.
Dweilband Bloas Tum Op uit Heijningen zorgde langs de route voor vrolijke muziek.

Na afloop kregen alle kinderen een medaille en een heerlijk ijsje. En konden de kinderen nog op de foto met de tankautospuit van brandweer Fijnaart. Door de ouderraad van Het Kompas kon een cheque met het mooie bedrag van € 1000,- overhandigd worden aan team ’t Lopend Vuurke.

Advertenties