Skip to main content

Missie volbracht

Nanda haalt finish van trike-tochtMissie volbracht
Nanda Sebregts
‘s Ochtends vroeg vertrok Nanda Sebregts op de trike met een dikke trui aan uit Fijnaart om rond half 4 ‘s middags de eindstreep in Bergen op Zoom te halen in een T-shirt met het zweet op het voorhoofd. Moe, maar voldaan heeft de Fendertse haar tocht voor Muziekids op zaterdag 3 september tot een goed einde weten te brengen.

Samen met haar begeleider Hans op de fiets en haar vriend in de bus (die ze omgetoverd hadden tot bezemwagen) ging ze op pad. De tocht verliep niet helemaal zonder hobbels en uitdagingen (zoals een knieblessure van Nanda in Oud Gastel), dus de aanwezigheid van de bezemwagen kwam goed van pas. Gelukkig hield de fietsende dame de moed er in en wist ze de finish te halen.

Wat de tocht exact heeft opgeleverd, is nog niet bekend. Over een aantal weken zullen de collectebussen en het overige opgehaalde geld worden overhandigd aan Muziekids en zal de werkelijke opbrengst onthuld worden. Voor Nanda was het hoe dan ook een geslaagde tocht. Ze wil graag iedereen die haar op wat voor manier dan ook geholpen heeft bedanken en zoals ze zelf aangeeft: “Alles is mooi meegenomen!”.

Advertenties