Skip to main content

Museumbus gaat weer op pad

Bent u 55 jaar of ouder en heeft u belangstelling voor realistische kunst?Museumbus gaat weer op pad
De Seniorenraad Willemstad organiseert weer een reisje met de museumbus op 7 juni a.s. voor belangstellenden van 55 jaar en ouder die wonen in Willemstad, Helwijk en Fijnaart.

Museum JAN in Amstelveen heeft tot 16 juni een jubileumtentoonstelling: 'The Bigger Picture' van Tjalf Sparnaay. Ruim 60 werken van deze 70-jarige beeldend kunstenaar worden hier tentoongesteld, van zijn eerste illustraties voor ansichtkaarten tot zijn nieuwste foodpainting WasteScape dat voor het eerst wordt geëxposeerd voor publiek. Sparnaay, internationaal bekend door en geroemd om zijn iconische olieverfschilderijen van gebakken eieren en platgeslagen colablikjes, etaleert in Museum JAN de grootsheid van het kleine.
Naast deze tentoonstelling is er een vaste collectie te bewonderen van glaskunst.
Ook is er de mogelijkheid om het COBRA-museum te bezoeken Maar u kunt in de resterende tijd ook het centrum van Amstelveen verkennen of gaan winkelen.

Als u mee wilt naar deze twee musea in Amstelveen, dan kunt u zich op de volgende manieren aanmelden:
- door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- of door het contactformulier in te vullen op de website: www.seniorenwillemstad.nl
Graag uw naam vermelden, het aantal personen en de plaats waar u wilt opstappen: Willemstad, Helwijk of Fijnaart.

De kosten bedragen € 25,00 voor de bus (inclusief koffie met de welbekende appelflap) en eventueel toegangsprijs voor museum JAN € 12,50 (museumkaart gratis), COBRA-museum € 20,00 (museumkaart en vriendenloterij VIPpas gratis voor 1 persoon), als u die dag beide musea bezoekt in totaal € 25,00.

Aanmelden kan tot uiterlijk 7 mei en dit reisje gaat alleen door bij minimaal 40 deelnemers.
Bij voldoende deelname volgt info over vertrektijden, wijze van betalen e.d.

Advertenties