Skip to main content

Museumbus naar Harderwijk

Voor de laatste keer in 2023 gaat de Museumbus weer op padMuseumbus naar Harderwijk
Er zijn voldoende aanmeldingen om de busreis door te laten gaan.

Omdat er ook senioren meegaan uit Willemstad en Helwijk, horen wij graag van u waar u opstapt. U kunt dit doorgeven via het contactformulier op de website (www.seniorenwillemstad.nl) of een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u het bij het aanmelden al doorgegeven? Dan hoeft u dat natuurlijk niet opnieuw te doen.

Bent u rolstoelafhankelijk, dan dient u zelf voor een rolstoelduwer te zorgen!

Vertrektijden bus
08:45 uur Willemstad (Steenpad)
08:50 uur Helwijk (bushalte)
09:00 uur Fijnaart (busstation)

Verwachte aankomsttijd in Harderwijk is tussen 11:00 en 11:30 uur.
De groep zal worden opgesplitst. De helft gaat naar het Stadsmuseum en de andere helft begint in het Marius van Dokkum museum.
Lunch is op eigen kosten en eigen gelegenheid.
Na de lunchtijd wisselen de groepen. Zo heeft iedereen voldoende gelegenheid om beide musea te bezoeken. Heeft u tijd over? Dan kunt u het centrum van Harderwijk nog verkennen.
Om 16:00 uur vertrekt de bus weer richting Fijnaart, Helwijk en Willemstad.
Vergeet niet uw Museumjaarkaart of Vriendenloterij VIPpas mee te nemen (ánders betaalt u het gewone tarief). De kosten voor toegang tot beide musea worden in de bus afgerekend.

De kosten voor de bus bedragen € 25,00 per persoon en dit bedrag moet vóór 5 november worden overgemaakt naar de bankrekening NL32 RABO 0346 7109 44 t.n.v. Stichting Seniorenraad onder vermelding van 'museumbus Harderwijk'.

Advertenties