Skip to main content

Museumbus naar Singer Laren

Gaat u mee op vrijdag 12 april 2024?Museumbus naar Singer Laren
Tot en met 5 mei 2024 waait er een frisse wind door de museumzalen van Singer Laren.

Het betreft de bijzondere reizende tentoonstelling Frisse wind, waarin u kunt zien wat de invloed is geweest van het Franse impressionisme op Nederlandse, Duitse en Deense kunstenaars. Het frisse groen, het gedempte licht en de steeds wisselende wolkenluchten creëren een andere sfeer. Er zijn werken te bewonderen van onder meer Max Liebermann, Fritz Mackensen, Lovis Corinth en Max Slevogt uit Duitsland, Anna en Michael Ancher, Peder Severin Krøyer en Viggo Johansen uit Denemarken en de Nederlanders Johan Barthold Jongkind, Jo Koster, Anton Mauve, George Hendrik Breitner, Isaac Israëls en Jan Toorop.

Naast deze tentoonstelling kunt u ook een bezoek brengen aan de gratis toegankelijke beeldentuin. Deze is ontworpen door de internationaal bekende landschapsarchitect Piet Oudolf en is ingericht met beelden van hedendaagse Nederlandse kunstenaars met de relatie cultuur - natuur als verbindend thema.
Toegang tot het museum bedraagt € 18,00 (Museumjaarkaart en Vriendenloterij VIPkaart gratis).

De kosten bedragen € 25,00 per persoon voor de bus (inclusief koffie en appelflap). U hoeft pas te betalen als bekend is dat de reis doorgaat. De busreis gaat door bij minimaal 40 deelnemers. U kunt zich tot 1 maart a.s. hiervoor aanmelden door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier in te vullen op de website www.seniorenwillemstad.nl. Graag aangeven met hoeveel personen u meegaat en wat uw opstapplaats zal zijn (Willemstad, Helwijk of Fijnaart).
VOL=VOL.

Advertenties