Skip to main content

Muziekvereniging De Unie: een leven lang muziek!Muziekvereniging De Unie: een leven lang muziek!
Muziekvereniging De Unie, inmiddels meer dan 150 jaar oud, maakt nog steeds met veel plezier muziek. Er wordt elke donderdagavond in De Graanbeurs gerepeteerd onder de deskundige en enthousiaste leiding van Edwin Matthee.

Samen
Al jaren hebben wij een heel prettige samenwerking met Harmonie St. Cecilia van Stampersgat. Beide verenigingen zijn dorpsharmonieën, die zich graag in beide kernen laten horen en zien. Bijna alle uitvoeringen doen we samen. Afgelopen jaar gaven we een zomerse voorstelling op het evenemententerrein, een kerstconcert in De Fendertshof, een straatoptreden ter gelegenheid van 750 jaar Steenbergen en speelden we bij diverse andere gelegenheden.

Doe mee
Momenteel zijn we aan het repeteren voor een concert met muziek uit bekende tv-series, variërend van de Flintstones en Oogappels, tot aan Casa del Papel. Een heel uitgebreid programma met twee uitvoeringen in november. Heb je zin om vrijblijvend mee te doen? Wij zijn nog op zoek naar versterking. Heb je ooit een instrument bespeeld en zou je het wel weer eens willen proberen? Of had je altijd al graag willen spelen, maar geen tijd? Of maak je gewoon graag zo veel mogelijk samen muziek? Je bent van harte welkom en voor een instrument kan worden gezorgd. Heb je interesse? Loop dan eens binnen tijdens onze repetitie op donderdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in De Graanbeurs of neem contact op met Ineke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-20859988.

Advertenties