Skip to main content

Na een Welles - Niettes spelletje kon er toch gevist worden door de Jeugd van ´t Schietertje



Na een Welles - Niettes spelletje kon er toch gevist worden door de Jeugd van ´t Schietertje
't Schietertje Fijnaart
Vrijjdag was het een welles-niettes spelletje en zorgde voor wat hoofdzorgen en overactieve buienapps. Uiteindelijk toch voor welles gekozen en dat was een gouden gok. De weergoden waren ons goed gezind.
 
Onze 32 jeugdleden stonden te popelen om te mogen loten en op hun plekje te gaan vissen. Een aantal nieuwe en ook bekende gezichten via het Meer Zomer programma van meer Moerdijk mogen verwelkomen. Zo ontzettend leuk om daaraan mee te mogen doen. Voor het loten was het aanmelden en iedereen die hem nog niet had voorzien van een ontzettend leuke goodiebag. De goodiebag is afkomstig van ons en onze sponsoren Topshopper en Megafish Roosendaal.
Al snel hoorden wij de favoriete woorden van elke visser "BEET" en "VIS". Soms werd de een na de ander uit het water gehaald. Voor de een de zoveelste vis voor de ander de allereerste vis. Het blijft leuk en spannend en iedereen gunt het een ander, maar zichzelf net iets meer.
 
"He een bekende auto met oranje lichten. Die ken ik" zei een jeugdlid. Hoe leuk is het als je als BOA van Sportvisserij Zuidwest Nederland zo verwelkomt wordt. Benjamin is gezellig langs geweest, heeft hier en daar wat praatjes gemaakt en wie weet ook wat geheime tips verklapt.
 
Toen ging het eindsignaal. Voor de een te vroeg want ze wilde zo graag nog 1 vis extra vangen om de op dat moment nummer 1 staande voorbij te kunnen. Voor de ander kon het eindsignaal niet snel genoeg komen want je staat op dat moment 1ste.
Na een leuk gevecht tussen de nummer 1 en 2 was het toch echt Djim die de meeste centimeters had. Het verschil was 2cm!
 
Dagwinnaar is Djim Kaufman met 42cm. Gefeliciteerd Djim!
Hij heeft een tegoedbon van Megafish Roosendaal gewonnen. Veel plezier met wat leuks uitzoeken.
 
Het appeltje van Roks streekwinkel was weer heerlijk. Daarnaast kreeg iedereen nog koekjes, lolly’s en een flesje water.
 
Het was weer een gezellige en geslaagde avond met veel deelnemers, supporters en geweldige vrijwilligers.
 
Op naar volgende week! Wij hebben er zin in
 

Advertenties