Skip to main content

Nieuw digitaal energieloket voor informatie en advies over energiezuinig wonenNieuw digitaal energieloket voor informatie en advies over energiezuinig wonen

Nieuw digitaal energieloket voor informatie en advies over energiezuinig wonen

 

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Het energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen en voorziet u van objectieve en transparante informatie. Zo kunt u genieten van een duurzame woning met meer wooncomfort en lagere energielasten.

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren in de gemeente Moerdijk met alle vragen rondom duurzaam wonen:

  • Onafhankelijke informatie over maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie en verwarmen.
  • Beschikbare subsidies en leningen. Op de website van Regionaal Energieloket vindt u alle informatie op één plek. Zowel subsidies, leningen, nationale regelingen als lokale financieringsmogelijkheden van uw gemeente. 
  • Gratis online HuisScan. Doe de HuisScan en zie in 2 minuten wat voor jouw woning en situatie de mogelijkheden zijn om je energierekening te verlagen.
  • Verwijzing naar lokale acties en initiatieven: bijvoorbeeld van Energiek Moerdijk. Bij Energiek Moerdijk kunnen inwoners van Moerdijk zich gratis aanmelden voor een energiecoach aan huis en een lekcheck.
  • Advies via telefoon of e-mail. Komt u er even niet uit? Dan kunt u bellen of mailen met Regionaal Energieloket. Dit kan via 088 525 4110 enDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u het Energieloket van de gemeente Moerdijk bekijken? Ga naar regionaalenergieloket.nl/moerdijk.

Advertenties