Skip to main content

Nieuwe voorzitter Evenementenstichting fijnaartNieuwe voorzitter Evenementenstichting fijnaart
Jan-Willem Sanders heeft het voorzitterschap overgenomen van interim-voorzitter Johan Nijhoff. Voor Sanders is het nu tijd om de daad bij het woord te voegen, waarbij hij vastberaden is om het geliefde feest in een nieuw jasje te steken.

“De Fendertse Week is een geweldig evenement. Niets blijft hetzelfde en dat geldt ook voor ons. Wij moeten goed kijken en luisteren naar wat de tegenwoordige behoeften zijn van de bezoekers en daarop inspelen.”
Het uitgangspunt blijft onveranderd: een feest voor Fijnaart door Fijnaart. “Het draait uiteindelijk allemaal om de beleving. Het plezier dat de bezoekers jaarlijks ervaren in de laatste volle week van augustus. Centraal tijdens de Fendertse Week staat het vermaak, elkaar ontmoeten en feesten. Daar ligt onze focus."

Om deze visie te realiseren heeft Sanders ambitieuze plannen. Hij wil de beleving in en om de tent en het evenemententerrein verbeteren. Tevens is de nieuwe voorzitter vastbesloten nieuwe elementen aan de Fendertse Week toe te voegen waarbij een extra dag in de toekomst niet uitgesloten is. Binnen korte termijn denkt Sanders al met het eerste nieuwtje te kunnen komen.
“De 42e editie van de Fendertse Week vindt dit jaar plaats van woensdag 21 augustus tot en met zaterdag 24 augustus. De leden van de Evenementen Stichting Fijnaart en de deelnemende verenigingen hebben er ontzettend veel zin in ook dit jaar weer een mooi evenement te organiseren", besluit Sanders.
De Evenementen Stichting Fijnaart roept enthousiastelingen op die hun steentje bij willen dragen aan de Fendertse Week. Ben of ken jij iemand die vol werklust zit of goede ideeën heeft? Neem dan contact op via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties