Skip to main content

Nieuwjaarsconcert Regio Orkest West-Brabant

Regio Orkest West-Brabant en Kiwanis Club Mauritshof Moerdijk verzorgen op zondag 8 januari 2023 een aantrekkelijk nieuwjaarsconcert. Het concert zal plaatsvinden in De Borgh in Zevenbergen. Aanvang concert 12:00 uur.Nieuwjaarsconcert Regio Orkest West-Brabant
Het ROWB kan terugkijken op een jaar waarin het orkest gelukkig weer concerten mocht geven. Een jaar vol muzikale ontmoetingen, een sprookjesconcert voor jong en oud en een stemmig optreden bij Klundert bij Kaarslicht. En niet te vergeten het reünieconcert met veel oude bekenden. Het orkest verheugt zich op dit eerste Nieuwjaarsconcert sinds 2020 en hoopt dat het publiek de weg naar het theater opnieuw weet te vinden.

Het Regio Orkest West-Brabant staat al jaren bekend om de traditionele nieuwjaarsconcerten. Het orkest staat sinds september 2021 onder inspirerende leiding van dirigent Junior Huigen. Dit wordt zijn eerste Nieuwjaarsconcert, waarbij hij laat zien dat hij van vele markten thuis is. Junior arrangeerde het werk STRAUSS!, een werk met vele Weense klassiekers. Benieuwd of hij ook een leuk deuntje kan spelen, kom dan 8 januari zeker naar De Borgh!

Het ROWB maakt van het nieuwjaarsconcert van 2023 een echt muziekfeest met mooie Weense melodieën en vrolijke polka’s, maar ook andere muziekstijlen worden niet geschuwd. Het belooft weer een sprankelend feest te worden.

Kaarten à €12,50 zijn verkrijgbaar bij De Borgh en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties