Skip to main content

Olaf Roks vierde op de Haenen!

Hanige Hoof houdt heilige graal in huisOlaf Roks vierde op de Haenen!
De ruitesproeiervloeistof was in de aanbieding
Robert Moorman zet immer de nering naar de tering. Dus wanneer Robert een golfwedstrijd organiseert is dat steevast bij een van zijn vele klanten. Dit keer op Golfpark De Haenen in Teteringen.

Robert is namelijk de exclusieve importeur en distribiteur van EziGolf in de Benelux. Een fraai karretje waarmee je soepel & snel door alle golfbanen heen beweegt. Voor de niet-golfers onder u: de Tourer is ook uitermate geschikt om soepel & snel door De Fendert heen te bewegen. Zelfs Willemstad is bereikbaar met de EziGolf Tourer. Tot zover de advertorial (uw trouwe golfverslaggever moet ook rondkomen, beste lezers. Het draait in het leven immers om de fluit én de duit).

Benjamin Franklin, een van de founding fathers van de VS, schreef ooit eens: “Many people die at twenty five and aren’t burried until they are seventy five”. Zoniet uw favoriete Fendertsmannen®. Alsof er geen morgen is stortten zij zich op het edele golfspel met afterparty.
Voorafgaand aan de wedstrijd was Rene Consenheim een weekje op vakantie geweest in Spanje. Naar eigen zeggen had hij daar te veel schnitzels gegeten. Typisch Spaans gerecht. Zijn schnitzelhonger leverde Rene de laatste plaats op.
Ben Vos presteerde bovenmaats op de driving range. Net als in het echte leven werden zijn meer dan succesvolle oefenslagen vervolgens in de baan niet vertaald naar de praktijk. Hou vol. Ben: “A winner is just a loser who tried one more time” (George A. Moore).
Pascal Kreeft zat er helemaal doorheen op De Haenen. Zijn flightgenoot Robby Haverkamp hield hem met diverse fijne filmpjes uit zijn uitgebreide collectie op de been. Vanzelfsprekend hadden deze filmpjes helemaal niets met golfen te maken, hetgeen Pascal deed stranden op de elfde plaats.
Ook Fendertsman van het jaar 2023 Wim van Alphen verkeerde in een diep golfdal waarin zelfs zijn gevreesde gaslighting tactiek geen uitkomst bood.
Peter Rutters presteert op eenzame hoogte. Peter sloeg voor de tweede keer in zijn leven de triple: de Neary, de Leary én de Longest. Als dat geen indruk maakt op de golfdiva’s…
Op de achtste plaats vinden we Arjan Leijten. In ruil voor professionele feedback mocht Arjan om niet gebruik maken van een EziGolf Tourer. Uit zijn evaluatie kwam naar voren dat de Tourer langzaam accelereert en de accu vrij snel leeg is. Robert werkt nu aan technische modificaties voor deze bijzondere doelgroep.
Robert Moorman en zijn trouwe achtervolgster Axglo werden zevende.
Halverwege de ranglijst vinden we Toon Nuiten die daarmee weer terug is in de categorie waar hij thuishoort: middelmatigheid.
Arjan Magielse is terug van weggeweest. Bij gebrek aan tennis- of padelwedstrijden speelt Arjan golf met een top vijf notering als gevolg. Op het terras bleek dat Arjan wel wat brandschade aan zijn hoofhuid had opgelopen.
Olaf Roks lag na negen holes met 20 punten op koers om deze wedstrijd te gaan winnen. In de tweede negen verviel Olaf in een mentale inzinking waarbij hij onder andere op de teebox zijn bal buiten de verplichte markers plaatste. In Zweden word je voor minder gediskwalificeerd.
Robby Haverkamp was in opperbeste stemming nu Luuk Frijters er niet bij kon zijn. Hetgeen leidde tot een daverende derde plaats. Beloond met een door Robert zorgvuldig geselecteerde fles met Chileense ruitensproeiervloeistof.
Martin van Diepen verkeert in topvorm. Zowel de duit als de fluit draaien goed en dat laat zich aanzien in zijn sublieme spel. Met een fles Chileense ruitensproeiervloeistof als beloning.
Ook Jurgen golft bij gebrek aan tennis- of padelwedstrijden. Helaas. De Fendertsmannen® doen hierbij een oproep aan de lokale tennisvereniging om meer wedstrijden te organiseren. Veel meer wedstrijden. Jurgen hoefde de wisselbeker niet mee heen en weer naar Teteringen te sjouwen: de heilige graal had hij thuis op het nachtkastje laten staan.

Advertenties