Skip to main content

Ondernemersvereniging Fijnaart houdt najaarsactie.Ondernemersvereniging Fijnaart houdt najaarsactie.
Traditiegetrouw houdt de Ondernemersvereniging haar najaarsactie. Deze gaat 1 december van start en duurt de gehele maand december. Tijdens deze actie zijn er tal van leuke maar zeker energiebewuste prijzen te winnen. Het enige wat u hoeft te doen om hierop kans te maken is uw inkopen te doen in Fijnaart. En dat deed u uiteraard al.

De Ondernemersvereniging stimuleert elk jaar het winkelen in het eigen dorp door de decemberactie op touw te zetten. Dat is elk jaar een groot succes. Bij iedere besteding van € 10,- ontvang je een lot. Achter op het lot dien je je naam, telefoonnummer en emailadres in te vullen. Vervolgens kan elk lot ingeleverd worden in de inleverboxen die zichtbaar opgesteld zijn bij de Jumbo, Aldi, Slijterij van der Maas, Bakkerij Nagelkerke, Bloemenshop Marloes en de Topshopper.

Wekelijks 5 Winnaars.

Wekelijks worden er 5 winnaars getrokken. De namen worden bekend gemaakt op www.fijnaartlokaal.nl en in de krant. De winnaars krijgen telefonisch en/of via de email bericht of zij zijn uitgenodigd op het prijzenfestijn op dinsdag 17 januari bij de Fendertse Hoeve. Tijdens het prijzenfestijn heeft de winnaar gegarandeerd prijs. Bij de Fendertse Hoeve staan er die avond 25 gouden boxen met 25 cijfers waar iedere winnaar een box kan uitkiezen. Dit gebeurt d.m.v. loting. En in een van deze boxen zitten de hoofdprijzen verstopt. De hoofdprijzen bestaan uit een waterontkalker van € 1725,-  met installatie door Bervoets Installaties, een cheque t.w.v. €1500,- te besteden aan zonnepanelen bij Agrozon,  een beauty-arrangement te besteden bij Studio Avance waar je je voor € 200,- kan laten verwennen, traditiegetrouw 2 minuten gratis winkelen bij de Jumbo in Fijnaart. Wie wil deze prijzen nou niet winnen!

Advertenties