Skip to main content

“Onmogelijke musicals nu toch mogelijk”

The best of… MUSICALS maakt dromen waar“Onmogelijke musicals nu toch mogelijk”
Amateurverenigingen die net als Oranjevaan regelmatig musicals voor het voetlicht brengen, hebben een beperkte keuze. Populaire musicals als The Lion King, Elisabeth, Miss Saigon, Tarzan en Les Misérables kunnen niet door amateurs gespeeld worden. Dat is jammer voor musicalacteurs, muzikanten en het publiek. Tijdens The best of… MUSICALS worden deze musicals tóch gespeeld en gezongen.

Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart brengen op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart de mooiste nummers uit de mooiste musicals ten gehore. Maar liefst 23 musicals passeren de revue in een wervelende show vol muziek, zang en dans.
De muziek wordt gespeeld door het projectorkest dat bestaat uit ruim 45 muzikanten. De musicalnummers worden gezongen door het ensemble van zo’n 50 zangers en zangeressen en door een groot aantal solisten. Een even zo groot aantal leden van Ballet Dansschool Caroline neemt het danselement voor hun rekening.

Aantrekkelijke mix
Het aanbod is een aantrekkelijke mix van gevoelige ballads tot levendige meezingers en alles er tussenin. De TIM-Group zorgt net als bij de vorige producties ervoor dat licht en geluid professioneel zijn geregeld. Bovendien wordt extra ingezoomd op het visuele aspect. Kortom, The best of… MUSICALS wordt een genot voor oog en oor.

Luxe theaterstoelen
De voorstellingen vinden plaats in de sporthal van De Parel in Fijnaart, die speciaal hiervoor wordt omgebouwd tot een ware theaterzaal. Het publiek hoeft dankzij een oplopende tribune niets van de show te missen. Dit keer is de tribune zelfs voorzien van luxe theaterstoelen, zodat iedereen comfortabel kan genieten.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 18,00 per stuk. Dat bedrag is inclusief een drankje in de pauze. Daarnaast zijn er ook speciale VIP-arrangementen verkrijgbaar, waarbij het publiek op de beste locatie aan gezellige, ronde tafels zit en wordt voorzien van een hapje en een drankje.

Voor het bestellen van de kaarten ga je naar www.thebestofmusicals.nl. Je kunt zelf je zitplaats(en) reserveren. Wees er op tijd bij, dan ben je verzekerd van de beste plaatsen tijdens The best of… MUSICALS.

Meer informatie: www.thebestofmusicals.nl 

Advertenties