Skip to main content

Onze jeugd heeft de toekomst!  JO19-1 ongeslagen 1e fase door.

Nadat we eind vorig seizoen (toen als JO18-1) kampioen zijn geworden in de 4e klasse, zijn we dit seizoen ingedeeld in de 2e klasse.Onze jeugd heeft de toekomst!  JO19-1 ongeslagen 1e fase door.

Met drie nieuwe spelers die zijn doorgestroomd zijn we toch wat zenuwachtig aan dit gedeelte van de competitie  begonnen. Onterecht, bleek al snel. We zijn ongeslagen door deze fase heen gekomen. Deze teamprestaties zijn niet onopgemerkt gebleven en dan is het makkelijker om sponsoren te vinden. De laatste wedstrijd konden wij het team dan ook in nieuwe outfit presenteren (Bedankt: installatiebedrijf Hoogendoorn en Forehand).

Dit werkte aanstekelijk en inmiddels hebben meer sponsoren zich gemeld.

14 oktober, tijdens het Oktoberfest op de vereniging, zijn we als team door het bestuur in het zonnetje gezet en hebben dit kampioenschap goed gevierd.

Bij de vorming van JO19-1 is ook de staf uitgebreid en deze bestaat nu uit Ronald vd Laarschot, Erik Aarssen, Jan Otto en Joep Machielse. Een speciale dank is er voor Joep Machielse, die bij de start van het seizoen op het laatste moment is aangesloten als veldtrainer. Hij is in staat gebleken heel snel de groep technisch beter te laten voetballen. We kijken met veel vertrouwen uit naar het vervolg van de competitie, want deze groep is zeker nog niet uitgegroeid. 

P.S. Bent u ondernemer en wilt u ook wat voor onze jeugd doen, neem contact op met ons jeugdbestuur.

Advertenties