Skip to main content

Open boerderijdag 19 mei

Waar komt zuivel vandaan?Open boerderijdag 19 mei
Foto open boerderijdag 2022 - door fam. van Adrichem
Vrijdag 19 mei 2023 is het zover. Dan vindt de Campina Open Boerderijdag plaats bij ons in Fijnaart. Er zullen volop activiteiten plaatsvinden in en rondom de boerderij van de familie Van Adrichem aan de Boerendijk 35. Je kunt de melkveehouderij van 10:00 tot 16:00 uur gratis bezoeken.

Altijd al willen weten waar zuivel precies vandaan komt? En benieuwd hoe het er op een boerderij aan toe gaat? 19 mei krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Aan de hand van speelse en educatieve opdrachten kom je er achter waar de zuivelproducten in de supermarkt vandaan komen en hoe de familie Van Adrichem met hun bedrijf bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Aan de Boerendijk vind je het melkveebedrijf met 260 melk- en kalfkoeien en 148 stuks jongvee. Zij melken de koeien 2 keer per dag in een carrouselmelkstal. Benieuwd wat dat precies is: een carrouselmelkstal? Kom op vrijdag 19 mei naar de Campina Open Boerderijdag en je kunt het met eigen ogen zien. Het wordt een leuke en leerzame dag voor jong en oud!

Advertenties