Skip to main content

Oranje Comite zoekt versterkingOranje Comite zoekt versterking
Het Oranje Comité zet zich in om onder andere op Koningsdag en Bevrijdingsdag een leuke dag te verzorgen voor jong en oud. Kom jij ons helpen? We zijn op zoek naar een nieuwe penningmeester en iemand die de aansturing rondom alle hand- en spandiensten op zich wil nemen.

Als penningmeester zorg je voor alle financiële aspecten rondom het Oranje Comité, zoals het aanvragen van subsidies, verzorgen van de betalingen van bijvoorbeeld springkussen en ander entertainment. Ben jij onze nieuwe hulp met financieel inzicht, laat het dan aan ons weten via mail of telefoon.

De dag is niets zonder een podium, een tent en aankleding. De materialen moeten worden geregeld in samenwerking met Evenementen Stichting Fijnaart. De opbouwvrijwilligers moeten worden aangestuurd zodat zij weten wat ze moeten doen. Er moeten karren worden geladen en gelost.  Kortom: alle hand- en spandiensten.

Als je het leuk vindt kun je ook met een actievere rol in het bestuur meedenken over de inhoud van de dagen en wil je misschien ook je handen uit de mouwen steken.

Wij kijken uit naar een nieuwe samenwerking met enthousiaste mensen die graag iets willen doen voor het dorp. 
Bij interesse kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen via 0612825495 (Emily). We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden!
Emily Driessen (Voorzitter)Adriaan Verhagen (Secretaris) 
Leo Breure (Bestuurslid)

Advertenties