Skip to main content

Oranjevaan bakt oliebollen bij Jumbo FijnaartOranjevaan bakt oliebollen bij Jumbo Fijnaart
Komende zaterdag bakt Oranjevaan oliebollen op de parkeerplaats van Jumbo Fijnaart.
‘Wat is het koud!’, klaagt de een tegen de ander. Echt weer voor dikke truien, jassen, wanten én… versgebakken oliebollen! Om aan deze winterse behoefte te voldoen, bakt Muziekvereniging Oranjevaan zaterdagmorgen 17 december weer deze lekkernij. Dit keer op de parkeerplaats van Jumbo Fijnaart.

Tijdens een koude decemberdag smaakt niets zo goed als een verse oliebol. Zeker als hij gebakken is door de muzikanten van Oranjevaan. Al meer dan zestig jaar hebben zij ervaring in het oliebollenbakken. Kom daarom zaterdagochtend 17 december naar Jumbo Fijnaart aan de Molenstraat 120. Op de parkeerplaats tegenover de ingang van de supermarkt staat de tent van Oranjevaan, waarin de leden vanaf 09.00 uur de oliebollen ter plaatse bakken. Verser kun je ze niet krijgen!
Zorg wel dat je op tijd bent, want de ervaring leert dat de oliebollen in enkele uren gebakken en verkocht zijn. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Een zak met tien oliebollen kost slechts € 9,00.

Oudejaarsdag
Muziekvereniging Oranjevaan houdt uiteraard ook op oudejaarsdag een oliebollenactie. Sterker nog, voor deze verkoop worden vele duizenden oliebollen gebakken.
De oliebollen voor 31 december zijn alleen op bestelling verkrijgbaar. Dat kan heel gemakkelijk via het bestelformulier op de website van de muziekvereniging: www.oranjevaan.nl. De betaling verloopt via iDeal.

The best of… MUSICALS
Door een of meerdere zakken oliebollen te kopen zorg je niet alleen voor een heerlijk smulmoment, maar steun je ook Oranjevaan. De 132-jarige muziekvereniging legt zich vooral toe op grote producties met muzikanten, zangers en acteurs. Denk daarbij aan Oorlogswinter de musical, Ciske de Rat, Sister Act en andere succesvolle producties. Het realiseren van dergelijke voorstellingen loopt aardig in de papieren en is niet alleen op te brengen met de verkoop van toegangskaarten. Daarom is de opbrengst van de oliebollenverkopen hard nodig.

De eerstvolgende productie van Oranjevaan is The best of… MUSICALS in maart volgend jaar. De kaartverkoop voor deze wervelende show verloopt eveneens via www.oranjevaan.nl

Advertenties