Skip to main content

Oranjevaan met oliebollen op kerstmarkt Bloemenshop MarloesOranjevaan met oliebollen op kerstmarkt Bloemenshop Marloes
Vrijdag 9 december houdt Bloemenshop Marloes van 18.00 tot 21.00 uur een gezellige kerstmarkt. Muziekvereniging Oranjevaan is daarbij eveneens van de partij met haar versgebakken, overheerlijke oliebollen. Zorg dus dat je ze niet mist!

Naast haar muzikale kwaliteiten staat Oranjevaan ook bekend om haar oliebollen. Deze lekkernijen bakt de vereniging al sinds 1960. Niet alleen voor oudejaarsdag, maar ook op verschillende momenten in de herfst en de winter. Een oliebol gaat er namelijk altijd in.

De opbrengst is bestemd voor de grote producties waarmee Oranjevaan inmiddels ook een grote bekendheid heeft verworven. Denk maar aan Ciske de Rat de musical, Sister Act en afgelopen mei Oorlogswinter de musical. Momenteel bereidt de vereniging zich voor op de volgende publiekstrekker: The best of… MUSICALS. Tijdens een wervelende show komen de mooiste, beste, ontroerendste en meest swingende musicalnummers voorbij.

Kerstmarkt

Het eerstvolgende oliebollenbakmoment is op vrijdag 9 december. Tijdens de kerstmarkt van Bloemenshop Marloes staan de bakkers en verkopers van Oranjevaan paraat om je te voorzien van overheerlijke en versgebakken oliebollen. De markt is geopend van 18.00 tot 21.00 uur op de Voorstraat 23 in Fijnaart. Naast de oliebollen van Oranjevaan en de bloemen en planten van Marloes, is ook Crea Dito van de partij met warme shawls, leuke tassen en mooie schouderbanden. Kinderen kunnen zich laten schminken door het Schminkpaleis, De Kletsmajoor zorgt voor onder andere warme chocolademelk en de Kerstman en Kerstvrouw van Stichting Moracay lopen rond. Kortom, genoeg redenen om vrijdag 9 december een bezoek te brengen aan deze gezellige kerstmarkt. Zorg ervoor dat je er om 18.00 uur bent, dan mis je de feestelijke opening niet.

Advertenties