Skip to main content

Oranjevaan slaat weer aan het bakken

Oliebollenverkoop om grote producties mee te bekostigenOranjevaan slaat weer aan het bakken
De klok is verzet, de eerste herfstbuien zijn gevallen en de temperatuur begint langzaam te dalen. Kortom, de zomer is voorbij. Dat betekent dat het bij Muziekvereniging Oranjevaan uit Fijnaart weer gaat kriebelen om beslag te draaien, oliebollen te bakken en deze lekkernijen aan de man en vrouw te brengen. Zaterdag 12 november mogen zij weer aan de slag. Dan start het nieuwe oliebollenseizoen van Oranjevaan.

Zaterdag zijn vanaf 09.15 uur de versgebakken oliebollen verkrijgbaar. Zij worden gebakken en verkocht in de baktent die staat opgesteld ter hoogte van de pinautomaat op de Voorstraat in Fijnaart. Een zak met tien versgebakken oliebollen kost € 9,00. Betalen met pinpas is mogelijk. 

Grote producties

Door een of meerdere zakken oliebollen te kopen zorg je niet alleen voor een heerlijk smulmoment, maar steun je ook Oranjevaan. De 132-jarige muziekvereniging gaat zich vooral toeleggen op grote producties met muzikanten, zangers en acteurs. Denk daarbij Oorlogswinter de musical, Ciske de Rat, Sister Act, The Gift, Turn on the Music en andere succesvolle producties. Het realiseren van dergelijke voorstellingen loopt aardig in de papieren en is niet alleen op te brengen met de verkoop van toegangskaarten. Daarom is de opbrengst van de oliebollenverkopen zeer welkom.

De eerstvolgende productie van Oranjevaan is The best of… MUSICALS. De kaartverkoop voor deze wervelende show gaat eveneens zaterdag 12 november van start.

Meer informatie: www.oranjevaan.nl

Advertenties