Skip to main content

Paasevent Rondom de Dorpskerk: Een Middag vol Plezier en Avontuur!Paasevent Rondom de Dorpskerk: Een Middag vol Plezier en Avontuur!
De Dorpskerk en de Voorstraat in Fijnaart worden op zaterdagmiddag 23 maart omgetoverd tot een bruisende plek vol Paasplezier! Kinderen van alle leeftijden worden uitgenodigd om deel te nemen aan een feestelijke middag, georganiseerd door Ondernemersvereniging Fijnaart.

Het hoogtepunt van het evenement is de speurtocht die om 13.00 uur van start gaat, vertrekkend vanuit de kerk. Bij de aangegeven winkels kunnen deelnemers paaseieren in de etalages vinden, samen met bijbehorende vragen. Door alle winkels te bezoeken, kunnen ze uiteindelijk de puzzel oplossen. De oplossing moet vóór 15.00 uur worden ingeleverd om kans te maken op geweldige prijzen. De prijsuitreiking is direct om 15.00 uur. Aanmelden van te voren is niet nodig, iedereen is welkom om mee te doen!
Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen ouders luisteren naar de vrolijke deuntjes van Bloas Tum Op. Ook zal de kerk de deuren openen en een kopje koffie serveren. En voor de kinderen is er nog meer plezier met het springkussen en de schminkactiviteiten, zodat ze al hun energie kwijt kunnen. Het wordt echt een gezellige dag voor het hele gezin, waar ouders kunnen genieten van de blije gezichtjes van hun kinderen.
En vergeet niet, de paashaas zal er ook zijn om alle jonge deelnemers persoonlijk te begroeten en ze te verwennen met iets lekkers. Dus mis het niet en kom langs voor een leuke Paasmiddag!
We zien jullie graag op zaterdag 23 maart van 13.00 tot 15.00 uur in de tuin van De Dorpskerk in Fijnaart! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen voor een gezellige middag!

Advertenties