Skip to main content

Prijzenfestijn van de ondernemersvereniging.

In de Fendertse Hoeve was vorige week het prijzenfestijn van de ondernemersvereniging. Vijf hoofdprijzen werden uitgedeeld.Prijzenfestijn van de ondernemersvereniging.
Alle winnaars van het prijzenfestijn
Het prijzenfestijn was de afsluiting van de najaarsactie.

Wie in december 2022 boodschappen in Fijnaart deed ontving bij een besteding van €10,- een lot. Door het ingevulde lot in te leveren, maakte je kans op een uitnodiging voor het prijzenfestijn. Daar werden de prijzen verloot onder de winnaars.

25 winnaars

In totaal waren er 25 winnaars. Al deze namen werden vooraf in een buisje gestopt in een grote grabbelbak. Hieruit werd de trekking gedaan. Vervolgens stonden de 25 gouden kisten op het podium om uitgekozen te worden. In elke gouden kist zat een prijs, maar in 5 kisten zaten de hoofdprijzen.

prijzen

De cheque van € 1725,- voor een waterontharder van Bervoets ging naar mevr. Hodde uit Oudemolen. De cheque van € 1500,- aan zonnepanelen van Agrozon ging naar meneer Beljaars uit Standdaarbuiten. De 3e prijs, het beauty-arrangement van Huidstudio Avance ging naar Mevr. vd Doel uit Fijnaart. De winnaars van de 1 minuut gratis winkelen waren Mevr. C. Mulder uit Oudemolen en Mevr. Vermunt uit Fijnaart. Alle deelnemers gingen naar huis met zakken vol prijzen van de lokale ondernemers en de ondernemersvereniging. Onder het genot van een hapje en een drankje werd na afloop nog gezellig doorgekletst.

Gefeliciteerd allemaal namens de ondernemers van Fijnaart. En onze dank aan Gerda Voet, André de Winter, Peter van der Maas en Marjan de Haas voor het organiseren van de actie.

Advertenties