Skip to main content

Publieksprijs grote optocht KleigatPublieksprijs grote optocht Kleigat
Route
Ook dit jaar kan het publiek weer stemmen op de mooiste creatie van de grote optocht op zaterdag 18 februari. Dit kan op 2 manieren:
  1. Via QR-code:

Alle wagens/groepen hebben een QR-code. D.m.v. het scannen van de code van je favoriete wagen/groep breng je je stem uit. De QR-codes zijn vanaf een ruime afstand te scannen. Dus komt jouw winnaar voorbij? Scan en stem!

  1. Via https://www.dekleibatsers.com

Op de site van de Kleibatsers vind je een link van alle deelnemers. Klik op de desbetreffende link en breng je stem uit op jouw favoriet. Dus wil je eerst alle deelnemers zien en daarna pas je stem uitbrengen? Ga dan naar de site en stem!

Stemmen is gratis en is mogelijk tot 18 februari 2023 16:00 uur. Je kunt maar 1x stemmen. De uitslag vindt plaats tijdens de prijsuitreiking van de grote optocht in de Graanbeurs om 17.00 uur. 

 

Vrijhouden route grote optocht

Houd a.u.b. de route van de grote optocht vrij op zaterdag 18 februari tussen 13.00 en 16.00. De Voorstraat sluit vanaf 8.00 tot 17.00 uur i.v.m. het opstellen/afbreken van de wagens/groepen. Ook zijn er deze middag verkeersregelaars actief. Volg a.u.b. hun aanwijzingen op. Voor de veiligheid van de deelnemers en om eventuele schade te voorkomen is het belangrijk dat de straten van de route autovrij zijn. Wij rekenen op jullie medewerking, dan wordt het weer een mooie en vooral veilige optocht. 

Advertenties