Skip to main content

Publieksprijs grote optocht KleigatPublieksprijs grote optocht Kleigat
Stemmen op je favoriet in de grote optocht van ut kleigat

Ook dit jaar kan het publiek weer stemmen op de mooiste creatie van de grote optocht op zaterdag 10 februari. Dit kan op 2 manieren:
1. Via QR-code:
Alle wagens/groepen hebben een QR-code. D.m.v. het scannen van de code van je favoriete wagen/groep breng je je stem uit. De QR-codes zijn vanaf een ruime afstand te scannen. Dus komt jouw winnaar voorbij? Scan en stem!
2. Via www.kleibatsers.nl:
Op de site van de Kleibatsers vind je een link van alle deelnemers. Klik op de desbetreffende link en breng je stem uit op jouw favoriet. Dus wil je eerst alle deelnemers zien en daarna pas je stem uitbrengen? Ga dan naar de site en stem!

Stemmen is gratis en is mogelijk op 10 februari 2024 van 12.00 tot 15:00 uur. Je kunt maar 1x stemmen. Mocht je meerdere stemmen uitbrengen dan worden alle dubbele stemmen eruit gefilterd door het systeem. De uitslag vindt plaats tijdens de prijsuitreiking van de grote optocht in De Graanbeurs.

De volgende deelnemers doen dit jaar mee met de grote optocht:
BC De Dijkrakkers, BC Dun deurzetters, BC de Barowette, KPJ Oudemolen, CV de Gospelpompers, BC de Coole Club, BC duimen omhoog, BC de plakkers, Raad van Ellende, BC Mini Torenbouwers, De Kokonuts, De kleidotjes, CV Dun Peej, De Smurfkes, Kleigatse Blommekes, BC de Narrekes, de Goozerz, de Bierdopjes, de Tuinmannekes, De Fendertse makkers en de Prinsenwagen.

Advertenties