Skip to main content

Regionale turnwedstrijdenRegionale turnwedstrijden
Feline Kampman en Lauren Bom
Op zaterdag 10 en zondag 11 december was het een drukte van jewelste in De Parel in Fijnaart. Jeugd en Sportvereniging de Kieviten stonden aan de lat om de regionale turnwedstrijden te organiseren.

Meer dan 40 verenigingen uit de regio deden hier aan mee. De meisjes in de leeftijd van 9 tot en met 25 jaar turnden de meest mooi oefeningen op brug, balk en tal van andere onderdelen. Zondag waren onze eigen turnsters Lauren Bom en Feline Kampman aan de beurt en hebben met hun team een mooie 3e plaats behaald.

Het was vooral bijzonder fijn dat er weer met zoveel jeugd tegelijk geturnd kon worden na een lange periode van Coronamaatregelen. Mede dankzij alle vrijwilligers en lokale sponsoren zoals Bakkerij Nagelkerke, Ad van de Weijgaert, Rijkzwaan en Jumbo werd het een prachtig evenement met hele mooie prestaties.
De organisatie kan dan ook tevreden terugkijken op een mooi en sportief weekend.

Op zondag heeft wethouder Pauline Joosten de moeite genomen alle deelnemers toe te spreken om vooral met plezier te blijven turnen en reikte zij de dik verdiende medailles van de KNGU uit aan de winnende turnsters.

Advertenties