Reisje voor senioren

Chocolade demonstratie en 3gangen dinerReisje voor senioren
Voor alle senioren uit Fijnaart en Heijningen heeft de activiteitencommisie van de Seniorenraad een reisje georganiseerd naar Ridderkerk

We gaan op dinsdag 16 mei naar Ridderkerk en bezoeken daar de chocoladefabriek van Van Noppen. Hier gaan we kijken naar een demonstratie van een chocolatier die ons zijn ambacht toont bij het maken van bonbons en uiteenlopende chocoladefiguren. U keurt ter plekke de kwaliteit met een kopje koffie/ thee erbij. U kunt daarna nog winkelen in de cadeaushop. Om 16.15 uur vertrekken we naar Bregje in Ridderkerk voor een 3gangendiner. Eigen bijdrage €22,50 betalen per bank. reknr.NL 92RABO0346715296 t.n.v. Seniorenraad Fijnaart.
Vertrek vanaf bussstation bij Fendertshof om 13.45. Aanwezig om 13.30 uur.
Opgeven met onderstaand strookje met naam, telfnr. en inleveren bij Els Huijzers VrouweHJacobsstraat 31 of bij Paula de Rooij Koperwiekstraat 26.


Naam................................................................................................................ telnr.

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie