Skip to main content

Renovaties Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel

Op donderdag 8 december om 19.00 uur organiseert Rijkswaterstaat een online informatiebijeenkomst over de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel.Renovaties Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel
De Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel liggen beide in de A29 en zijn in de jaren ’60 van de vorige eeuw aangelegd. Na meer dan 50 jaar intensief gebruik, moeten de tunnel en de brug grondig worden gerenoveerd zodat ze veilig en beschikbaar blijven. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Voor beide projecten zijn afsluitingen nodig. Die zorgen voor veel hinder voor het wegverkeer en voor de hoge scheepvaart op het Haringvliet. Rijkswaterstaat treft verschillende maatregelen om de hinder te beperken.

Kijk online 8 december 19.00 uur – 20.00 uur

Tijdens het webinar geven medewerkers uitleg over de werkzaamheden, de hinder voor het verkeer en de maatregelen die nodig zijn om de hinder te kunnen beperken. Het webinar kunt u volgen via https://vimeo.com/event/2614771.

Meer informatie


Bent u niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, informatie over de renovaties vindt u op rijkswaterstaat.nl/renovatieharingvlietbrug of rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel.
U kunt zich via de website van Rijkswaterstaat ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de renovaties of hen volgen via Twitter: @Rijkswaterstaat_WNZ of Facebook: facebook.com/Heinenoordtunnel.

Speciaal voor ondernemers is er op 12 december een inloopbijeenkomst:Inloopbijeenkomst renovatie Haringvlietbrug Willemstad

Gemeente Moerdijk, Rijkswaterstaat en het Brabant Mobiliteitsnetwerk nodigen ondernemers uit Willemstad op 12 december van harte uit voor de ‘Inloopbijeenkomst renovatie Haringvlietbrug’. Tijdens deze inloopbijeenkomst kunt u informatie ophalen over de werkzaamheden aan de Haringvlietbrug en de verwachtte hinder die daarmee gepaard gaat. Daarnaast gaan we graag met elkaar in gesprek over hoe we de hinder samen kunnen beperken.

Wanneer: maandag 12 december.
Hoe laat: tussen 11:00 uur en 13:00 uur.
Waar: verenigingsgebouw 'De Campagne', Lantaardijk 6 in Willemstad

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Advertenties