Rustige start om er weer in te komenRustige start om er weer in te komen
Vanochtend was de 1ste wedstrijd van het seizoen. Het was niet te koud en niet te warm en de weergoden waren ons goed gezind.

Er waren 8 jeugdleden aanwezig die de competitie met elkaar zijn aangegaan. Niet alleen de jeugdleden maar ook de vissen moesten er even inkomen.

De grote Zeelt die vorig jaar zomer is gevangen hapte in de eerste wedstrijd weer, maar wist tot grote teleurstelling van iedereen weer te ontsnappen.

Er waren 2 vissen die zich aan de haak lieten slaan. Jim en Ivano hadden beet en ook nog eens allebei 14 cm.

Jim ging met een telescopische werphengel naar huis en Ivano met een onthaakmat.

Gefeliciteerd Jim en Ivano!

Het appeltje van Roks streekwinkel viel weer goed in de smaak, net als de koekjes, lolly’s en het flesje water.

Wij willen de hondenbezitters verzoeken om de hondenpoep op te ruimen. Wij hebben nu nog 2 wedstrijden en in de zomer- en herfstvakantie ook weer. Het zou fijn zijn als wij niet wekelijks een aantal uren bezig zijn om de waterkant hondenpoepvrij te maken. Niemand zit erop te wachten om met hondenpoep aan de schoenen danwel kleding thuis te komen. Wij plaatsen de borden een week voor de wedstrijden in de hoop dat er wat rekening mee gehouden wordt. Dit zouden wij enorm waarderen.

Wij kijken uit naar volgende week.

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie