Scholenbezoek B.C. De Dijkrakkers

Hoe bouw je een carnavalswagen?Scholenbezoek B.C. De Dijkrakkers
de kinderen van unit 2 van Basisschool het Kompas luisteren aandacht
Vrijdagmiddag 13 januari heeft Basisschool het Kompas in Heijningen bezoek gekregen van een wagenbouwer uit ut Kleigat. Naast het bouwen maakt bouwclub De Dijkrakkers ook tijd vrij om de scholen in Fijnaart en Heijningen te bezoeken. Met als doel de jeugd enthousiast te maken voor het wagenbouwen.

Johan Keijzer van bouwclub De Dijkrakkers kwam de kinderen van unit 2 van Basisschool het Kompas meer vertellen over het feest carnaval, het bouwen van een carnavalswagen en de bouwclub. De kinderen hadden vooraf veel interessante vragen bedacht. Hoe hard mag een carnavalswagen eigenlijk rijden tijdens de optocht? Tijdens de presentatie zijn alle vragen door Johan beantwoord.
Wat een goed en leuk initiatief van bouwclub De Dijkrakkers om de scholen in Fijnaart en Heijningen te bezoeken en zo de kinderen proberen enthousiast te maken voor het bouwen van een carnavalswagentje. Dat gaan vast mooie (kinder-)optochten worden in ut Kleigat.

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie