Skip to main content

Smullen van de oliebollen van Oranjevaan

Opbrengst voor Shrek de MusicalSmullen van de oliebollen van Oranjevaan
De oliebollen van Oranjevaan zijn altijd van topkwaliteit!
Het bakassortiment blijft maar groeien, toch gaat er niets boven de oliebollen van Muziekvereniging Oranjevaan. Sinds 1960 bakt en verkoopt de Fijnaartse vereniging naar geheim, ongeëvenaard recept deze lekkernij. Zaterdag 25 november gaat het nieuwe seizoen van start en kunt u genieten van versgebakken oliebollen.

De oliebollen worden zaterdagmorgen gebakken en zijn vanaf 09.00 uur verkrijgbaar op de Voorstraat, ter hoogte van de pinautomaat. De verkoop duurt zolang de voorraad strekt. Wees er dus op tijd bij!
De oliebollen kosten 1 euro per stuk. Een zak met 10 stuks gaat over de toonbank voor slechts 9 euro. Betalen met pinpas is mogelijk en heeft onze voorkeur.
We hebben zowel oliebollen met als zonder rozijnen. Ook hierbij geldt: zolang de voorraad strekt.

Shrek de Musical
Door oliebollen te kopen zorg je niet alleen voor een heerlijk smulmoment, maar steun je ook de producties van Oranjevaan. Na Ciske de Rat, Oorlogswinter en The best of… MUSICALS is Shrek de Musical de volgende productie die Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart samen ten tonele voeren. Dit keer is gekozen voor een familiemusical waar jong en oud veel plezier aan beleven. De voorstelling zit boordevol grappen en grollen, maar ook met leuke en mooie liedjes.
Het realiseren van een musical als Shrek loopt aardig in de papieren en is niet alleen op te brengen met de verkoop van toegangskaarten. Daarom is de opbrengst van de oliebollen meer dan welkom.
De kaartverkoop van Shrek de Musical start op zaterdag 13 april 2024. Houd de website www.musicalshrek.nl in de gaten.

Advertenties