Skip to main content

Speuren naar Pieten en letters tijdens Pietenspeurtocht

Eerste Pietenspeurtocht in Fijnaart



Speuren naar Pieten en letters tijdens Pietenspeurtocht
Poster/flyer van de Pietenspeurtocht die ook in Fijnaart te zien zijn voor meer info
Zondag 26 november 2023 organiseert Sinterklaas Stichting Sint's Pietengedoe in Fijnaart de eerste editie van de Pietenspeurtocht

Er zijn twee routes: makkelijk en moeilijk. In de makkelijke route wordt gezocht naar een woord en in de moeilijke naar een zin. Na afloop lever je het formulier in en uit de goede antwoorden worden twee winnaars getrokken die op 5 december bezoek krijgen van twee Pieten.

Voor beide routes geldt dat er gestart en gefinisht wordt bij Cafetaria Eethuis Family Fijnaart. Hier kunnen de kinderen na voorinschrijving aan het einde van de tocht een pakje drinken en een frietje nuttigen, gesponsord door Cafetaria Eethuis Family Fijnaart. Tevens betaalt men per kind maar €2,00 en krijgen de kinderen ook nog een snoepzak namens onze stichting.

De routes en het antwoordformulier worden voor aanvang verschaft en zijn voorzien van een rode of groene stip. Op diverse plekken op de routes staan Pieten die de kinderen een opdracht laten doen om (een) letter(s) te krijgen. Deze worden op het antwoordformulier geschreven en aan het einde kan men puzzelen en het formulier inleveren bij Regelpiet.

Per inschrijving (er kunnen meerdere kinderen worden ingeschreven op 1 formulier, maar houd er rekening mee dat de kinderen uit 1 gezin komen) dient er minimaal 1 begeleider mee te lopen. Kinderen alleen laten lopen is niet toegestaan. Tevens dient men te allen tijde op het trottoir te blijven lopen en niet los op de wegen!!

De speurtocht is alleen voor kinderen uit de Gemeente Moerdijk.

Inschrijven kan tot vrijdag 24 november 21.00 uur via www.pietengedoe.nl/speurtocht en is verplicht vanwege sponsoring en snoepzakken.

Advertenties