Skip to main content
Dit artikel is niet gepubliceerd.

Spooktastisch Halloween-concert Regio Orkest West-Brabant

Kom maar langs - als je durftSpooktastisch Halloween-concert Regio Orkest West-Brabant
In het laatste weekend van oktober worden steeds vaker duistere pompoenen en dansende lichtjes gezien. Soms jagen vleermuizen en spinnen ons de stuipen op het lijf en jaagt de wind door de straten. In de verte horen we flarden van muziek, soms lijken het liedjes. In dit decor vindt een verdwaalde jongeman een boek. Maar is het wel een boek en wat vindt het orkest hiervan…

Op zaterdagavond 28 oktober om 19:30u opent het normaal zo gezellige theater in De Borgh haar deuren voor nieuwsgierige jongens en meiden. Breng voor de zekerheid ook ouders, grootouders, familie en vrienden mee. Voor als je door het donker naar huis durft te gaan… Tegen 20u sluiten we de deuren, zodat er geen gemene gasten meer naar binnen kunnen sluipen. Verteller Marjolein de Wit leest het verhaal voor. De indrukwekkende muziek wordt gespeeld door het Regio Orkest West-Brabant. Je hoort onder meer The Phantom of the Opera, Wicked, Triller, Villa Volta en uiteraard Dance Macabre.

Het trillende oog wordt niet vergeten
Alleen al het luisteren naar het verhaal en de muziek zorgt voor kippenvel. Maar we doen er nog een schepje bovenop. Een enthousiast team van jonge dansers van Balletstudio Tamara uit Zevenbergen brengt monsters tot leven, neemt het publiek in de maling en zorgt voor een macaber hoogtepunt.
Soms zetten we de spotlights aan en zien we prachtige filmbeelden als het orkest speelt in de in Halloween-sfeer gebrachte theaterzaal.

Orkest op volle sterkte
Het ROWB staat bekend om haar prachtige concerten. Daar zijn natuurlijk voldoende muzikanten voor nodig. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste muzikanten, jong of al meer ervaren. Zo houden we ons orkest op volle sterkte. Wil je een keer naast de muzikanten in het orkest zitten, ervaren hoe het is om het geluid van alle kanten te horen? Schuif op donderdagavond gerust aan tijdens onze repetities in De Parel in Fijnaart.
Meer horen? Proost!
Direct na dit concert verandert het orkest plotsklaps in een echt Weens feestorkest! Op zondag 7 januari 2024 proosten we met iedereen op Het Nieuwsjaarsconcert van Moerdijk: Wiener Melange 2024. Dat belooft een echte klassieker te worden. De kaartverkoop is al gestart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties