Skip to main content

Start van de zomervakantie = start Zomerkampioenschap Jeugd... en wat voor een start



Start van de zomervakantie = start Zomerkampioenschap Jeugd... en wat voor een start
't Schietertje Fijnaart

Vrijdagavond 5 juli was het dan zover. De 1ste wedstrijd van het Zomerkampioenschap Jeugd.
Even op gang komen en elkaar weer aanvoelen en toen liep het als een trein... spullen klaar zetten, kinderen en ouders verwelkomen, uitleg geven aan nieuwe deelnemers via Meer Moerdijk... en toen een mooi gevulde goodiebag voor elke deelnemer. Daarna korte uitleg, loten, plekje zoeken en starten maar.

De eerste vissen werden al snel gevangen. Gezellig druk want er waren 32 jeugdleden aanwezig. Ook superveel papa's en mama's, broertjes en zusjes, opa's en oma's, maar ook tantes en nichtjes... zo mooi om te zien hoe het leeft.

Vicky is begonnen als eerste vrouwelijk jeugdlid bij 't Schietertje en heeft ook als eerste meisje het Zomerkampioenschap Jeugd en de Kanjerkoning gewonnen. Vandaag is zij het eerste jeugdlid dat is doorgestroomd naar vrijwilliger. Jullie zullen haar vaker aan de waterkant zien om jullie te helpen.
Buiten diverse vissen is er door Dewi ook een kreeft gevangen. Jammer genoeg telde hij niet mee, hoe graag ze ook wilde en hoe lief ze ook keek... kreeft telt niet (als vis) mee! Toen was het even alle hens aan dek... kromme hengel... schepnet en onthaakmat erbij en toen bleek dat het kwam door een brasem van 58cm!

Dagwinnaar en kanjerkoning is Siem van der Zande met 58cm!
Gefeliciteerd Siem!
Hij heeft een telescopische werphengel gewonnen.

Tussen het vissen door was er nog wel tijd voor wat lekkers. Het appeltje van Roks Streekwinkel was erg gewild. Ook de koekjes, lolly’s en het flesje water werden niet afgeslagen.

De goodiebags die de jeugdleden hebben ontvangen waren van ons en onze sponsoren Megafish Roosendaal en Topshopper. Ontzettend bedankt daarvoor!

Op naar de volgende 6 wedstrijden met hopelijk nog meer van deze vangsten.

Advertenties