Skip to main content

Steun Shrek de Musical en stem op OranjevaanSteun Shrek de Musical en stem op Oranjevaan
Sinds een aantal jaren legt de 133-jarige Muziekvereniging Oranjevaan uit Fijnaart zich steeds meer toe op grootschalige producties. Zo werden onder andere de musicals Sister Act, Ciske de Rat en Oorlogswinter met groot succes opgevoerd. Daarom bestaat de muziekvereniging niet langer alleen uit een orkest, maar ook uit een cast en ensemble. Zij zijn nu druk aan het repeteren voor Shrek de Musical, waar in oktober volgend jaar jong en oud van kan genieten.

Het opvoeren van een musical is een kostbare aangelegenheid. Allereerst moet de sporthal van De Parel omgebouwd worden tot een ware theaterzaal, compleet met zittribune, decors en volop techniek. Maar de shows moeten ook goed uitgelicht en de muzikanten, zangers en acteurs goed uitversterkt worden. De kosten zijn zo hoog, dat alleen de inkomsten van entreekaartjes niet voldoende zijn. Sponsoren, subsidies en fondsen zijn bittere noodzaak. Daarom is een bijdrage van de Rabo ClubSupport hard nodig om de voorstellingen te realiseren.

Stemmen op Rabo ClubSupport
Iedereen die bankiert bij Rabobank West-Brabant Noord kan ons steunen door van 4 tot en met 26 september te stemmen op Muziekvereniging Oranjevaan. Het kost u niets, u hoeft alleen uw stem uit te brengen op ons. Bovendien kunt u ook nog op twee andere clubs of verenigingen stemmen. Ga naar de Rabo App of kijk op www.raboclubsupport.nl

Namens alle honderd deelnemers: bedankt!

Advertenties