Skip to main content

SUBARU MeetingSUBARU Meeting
Zondag 13 augustus jl. was er een Subaru Meeting aan de Appelaarsedijk ter hoogte van de kruising met de Steiledijk en de Appelaarseweg. Het was voor de derde keer dat Laura en Randy dit organiseerden en zij hadden hun weiland, waar anders de paarden lopen, ingericht om de Subarubezitters te ontvangen. Laura vertelde mij dat er 112 Subaru's op af waren gekomen van heinde en verre, zoals uit Overijssel, Limburg en Zeeland.

Het is een geheel vrijblijvend gebeuren en bedoeld voor alle type's van Subaru; zo komen er hele mooie waar de bezitter zelf een juweeltje van heeft gemaakt maar ook gewone Subaru's welke in gezinsverband overal voor gebruikt worden.
Er is geen enkele restrictie en het gaat er niet om elkaar de loef af te steken, het is bedoeld om elkaar te ontmoeten, met elkaar in contact komen en zo van elkaar te leren voor wat de techniek van de Subaru betreft. En dat heeft Subaru genoeg in huis; deze Japanner is al lang op de markt en weet zich in de top van de autohandel te handhaven vanwege zijn betrouwbaarheid en veiligheid.

"En zo", vertelden Laura en Randy mij, "is het een zeer geslaagde dag geworden en het was ook nog mooi weer." Zij zorgden dan ook dat er voor de gasten wat te eten en te drinken was en als men het terrein verliet werd er om een vrijwillige bijdrage gevraagd; zo kon ieder geven wat hij of zij kan missen.

Advertenties