Skip to main content

Succesvol Paasevent rondom De Dorpskerk: een middag vol plezierSuccesvol Paasevent rondom De Dorpskerk: een middag vol plezier
Fijnaart - Ondanks het ietwat wisselvallige weer op zaterdagmiddag 23 maart, bleek het Paasevent rondom De Dorpskerk in Fijnaart opnieuw een groot succes. Georganiseerd door de Ondernemersvereniging Fijnaart, beloofde deze middag een feestelijk spektakel te worden voor jong en oud, en het heeft die belofte zeker waargemaakt.

Fijnaart - Ondanks het ietwat wisselvallige weer op zaterdagmiddag 23 maart, bleek het Paasevent rondom de Dorpskerk in Fijnaart opnieuw een groot succes. Georganiseerd door de Ondernemersvereniging Fijnaart, beloofde deze middag een feestelijk spektakel te worden voor jong en oud, en het heeft die belofte zeker waargemaakt.

Terwijl enkele zonnestralen door de wolken kwamen, werden de harde wind en hagelstenen al snel vergeten. De kinderen stortten zich vol overgave op de speurtocht langs de winkels van Fijnaart. In de etalages van alle winkels konden vragen beantwoord worden en paaseieren gezocht worden, waarbij rekening werd gehouden met de leeftijd van de kinderen. Het springkussen en de schminkactiviteiten voegden nog meer plezier toe, terwijl de ouders genoten van een kopje koffie of thee en heerlijke cake van de gastvrije kerk.

De vrolijke deuntjes van Bloas Tum Op zorgden voor een extra dosis energie, terwijl de paashazen de jonge deelnemers begroetten en vermaakten en natuurlijk veelvuldig op de foto gingen. Ondanks de weersomstandigheden hing er een goede sfeer en genoten ouders en grootouders van een gezellige middag.

Na afloop van de speurtocht was het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij de winnaars werden beloond voor hun oplossing en doorzettingsvermogen. Met stralende gezichten namen ze hun prijzen in ontvangst, wat de dag nog specialer maakte.

Het was weer een mooie middag. We willen de kerk bedanken voor de gastvrijheid en Bloas Tum Op voor de gezellige muziek. We hopen volgend jaar weer iedereen te zien, voor opnieuw een onvergetelijke Paasmiddag rondom De Dorpskerk in Fijnaart.

Advertenties