Skip to main content

't Schietertje wint 'JCI Volcke Rack deelt uit 2024!'-prijs. En start herfstwedstrijden



't Schietertje wint 'JCI Volcke Rack deelt uit 2024!'-prijs. En start herfstwedstrijden
't Schietertje Fijnaart

Begin september zag het Jeugdbestuur het initiatief van JCI Volcke Rack deelt uit 2024! waar Verenigingen en Stichtingen uit de Gemeente Moerdijk zich met een goed doel kunnen aanmelden. Er zou een cheque twv Euro 1.000,00 voor de winnaar uitgedeeld worden. Het Jeugdbestuur heeft zich hiervoor aangemeld en uitgelegd wat wij voor de Jeugd doen en waarom wij het doen. Wij waren een van de 12 Verenigingen/Stichtingen die zich hadden aangemeld. Hieruit werden 3 finalisten gekozen en die mochten op woensdag 9 oktober hun goede doel presenteren.

Op woensdagavond mochten wij samen met 2 andere Verenigingen/Stichtingen pitchen voor een onafhankelijke jury en de leden van JCI Volcke Rack. Wij mochten 10 minuten pitchen. Met een voorbereide PowerPoint, ons enthousiasme en wat gezonde spanning zijn wij vertrokken. Al megatrots dat wij dit mochten doen en in de finale waren.

Eerst mocht de Carnavalsvereniging van Noordhoek en daarna de Kinderboerderij De Dierenploeg. Allebei hebben zij een mooie presentatie gegeven. Toen mochten wij. Helaas werkte de techniek even niet mee, dus dan maar zonder PowerPoint van start gegaan. Gelukkig werd het probleem snel opgelost en konden wij met PowerPoint verder. Na ongeveer 10 minuten verteld te hebben over waarom wij als Jeugdbestuur doen wat wij doen en ook met welk enthousiasme en met welke toekomstvisie wij er staan, mocht de onafhankelijke jury vragen gaan stellen. Ieder stelde een vraag en toen trokken zij zich terug voor overleg.

Al heel snel werd er gezegd dat er 'witte rook' was. Spannend, want nu kregen wij te horen wie er gewonnen had. Gelukkig hadden wij nog geen spanning om daar te mogen staan, maar nu werd het wél spannender. Er werd bekendgemaakt dat alle 3 de finalisten een geldbedrag zouden krijgen. Nummer 3 werd bekend... de Carnavalsvereniging Noordhoek. Oh, dan zijn wij 2de, maar dat was niet zo. Nummer 2 was de Kinderboerderij De Dierenploeg. Uhm ... dat betekent dat wij nummer 1 zijn... ! De tranen en emoties namen even de overhand maar wij herpakten ons snel. Wij mochten naar voren komen om de cheque twv Euro 1.000,00 in ontvangst te nemen. Wat waren wij overdonderd en enorm blij en trots. Wij gaan het goed besteden. Enorm bedankt JCI Volcke Rack voor deze kans!

Herfstwedstrijden

Op zaterdagochtend 19 en 26 oktober zijn er weer individuele herfstwedstrijden. De loting is om 09:15 uur en wij starten om 09:30 uur en vissen tot ongeveer 11:30 uur. Dan wordt de dagwinnaar bekendgemaakt. Inschrijven kan nog steeds. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wees er bij één of beide wedstrijden bij!

Advertenties