Skip to main content

Talenten bloeien op in The best of… MUSICALSTalenten bloeien op in The best of… MUSICALS
Een greep uit de musicals die in The best of... MUSICALS aan bod komen.
De regio kent veel muzikale talenten. Een groot deel daarvan schittert vrijdag 24 en zaterdag 25 maart in de show The best of… MUSICALS in Fijnaart. Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart zorgen ervoor dat de talenten kunnen opbloeien in een professionele setting.

Oranjevaan bestaat bijna 135 jaar. De afgelopen decennia heeft de muziekvereniging naam gemaakt met grootse producties als Oorlogswinter, Ciske de Rat en Sister Act. In de nieuwste show The best of… MUSICALS passeren de mooiste nummers uit de beste musicals de revue. De muziek wordt gespeeld door een kleine vijftig muzikanten en gezongen door zo’n vijftig ensembleleden en 21 solisten. Bovendien treden circa vijftig dansers en danseressen van Dansschool Caroline op.

Sporthal wordt een theaterzaal
De shows vinden plaats in de sporthal van De Parel, die wordt omgebouwd tot een ware theaterzaal. “De bezoekers wanen zich in een echte schouwburg”, belooft regisseur Jan Willem van Bodegom. “We huren een tribune met comfortabele zitplaatsen, zodat iedereen de show goed kan volgen en niets hoeft te missen. Professioneel licht en geluid van de TIM-Group maken dat de talenten op het podium optimaal tot hun recht komen.”

Talenten
Dat laatste vindt Van Bodegom erg belangrijk. “Het doel van Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart is om mensen een professioneel podium te bieden, waarop zij hun talenten verder kunnen ontwikkelen. En talent is er in onze regio volop aanwezig. Dat zie je terug in The best of… MUSICALS. Naast hele goede muzikanten in ons orkest en hele goede zangers en zangeressen in het ensemble, schitteren maar liefst 21 solisten. Tien van hen zingen een compleet solonummer of een duet. Ons plaatselijk talent Fieke Matthee vertolkt bijvoorbeeld een bijzondere versie van ‘Let it Go’ uit Frozen. Ook uit Fijnaart komt Sira van der Eijk. Zij zingt samen met oud-plaatsgenoot Stefan van der Kemp een prachtig duet uit de musical Tarzan. Maar ook uit Willemstad, Zevenbergen, Roosendaal en zelfs plaatsen buiten West-Brabant laten talentvolle zangers en zangeressen van zich horen.”

Benieuwd
Benieuwd naar welke musicalnummers nog meer aan bod komen, naar álle muzikale talenten en naar de voorstelling? Of ben je toe aan een avond heerlijk genieten van mooie muziek en een prachtige show? Boek dan snel je tickets op www.thebestofmusicals.nl. Nu kan het nog!

Advertenties