Skip to main content

Ter IntroTer Intro

Voor het eerst na al die jaren ging op 9 juni eindelijk de Nederlandse versie van Disney`s Frozen de musical in première. Laat het nou net zo zijn dat ik een gigantische Disneyfan ben en Frozen mijn favoriete verhaal is. Waarom? Het gaat eens niet over een prinses die door een droomprins uit een benarde situatie gehaald moet worden. Daarnaast ben ik, net als Elsa, echt van de sneeuw en het ijs. De kou is voor mij nooit een punt geweest. Okay, ik hou van de zomer, en zon en lekker warm… maar het liefst een mooi pak sneeuw en een ijsbaan.

Maar goed, Frozen dus. Wist je dat deze musical ook een Fijnaarts tintje heeft? De Fendertse Jannes Matthee, die je misschien nog kent als Ciske uit de Oranjevaan-productie Ciske de rat, speelt in het ensemble, en is cover prins Hans en koning Agnarr. Cover wil zeggen dat als de vaste acteur niet speelt, Jannes de rol op zich neemt. Ook schrijft MusicalMag uitgebreid over het winterse verhaal, in de nieuwste editie. Waarom is dit een Fijnaarts tintje? MusicalMag is bedacht en geproduceerd door onze bekende Fijnaarter Jan Willem van Bodegom.

Dus heb je MusicalMag nog niet besteld? Doe dat dan zeker via www.musicalmag.nl. En wil je Jannes en de rest van de talentvolle cast zien schitteren in Frozen, en heb je nog geen tickets? Ga dan zeker naar www.frozendemusical.nl.

P.S. de Frozen liefhebbers zullen ontdekken dat deze Ter Intro niet voor niets op deze manier is geschreven. :)

Advertenties