Skip to main content
Dit artikel is niet gepubliceerd.

Ter introTer intro

“Daphne, schrijf jij een ‘Ter Intro’ voor week 13?” Ik hoor het Marjan de Haas nog vragen. “Is goed”, antwoord ik. Eens kijken op welke datum die week start, top dat is de week na The best of…MUSICALS. Yes, ik heb meteen een leuk onderwerp!

Ik weet het nog goed, 2019, ik deed auditie voor Oorlogswinter. Helaas was ik niet door. Toen Oorlogswinter vorig jaar eindelijk werd opgevoerd mocht ik twee weken helpen met opbouwen. Ik wist dat de Oranjevaangroep hecht was, maar dit? Ik deed twee weken mee, maar werd gelijk warm verwelkomd door iedereen. Ik wist meteen weer waarom ik hier zo graag aan mee wilde doen. Toen kwam The best of…MUSICALS. Ik meldde me aan, en jawel ik mocht nu ook echt meedoen!

Een half jaar lang keihard gerepeteerd, met als afsluiter twee fantastische shows. Wat heb ik daar intens van genoten! Nu ik dit schrijf is het ‘the day after’, tijd om na te genieten! Er komen allerlei herinneringen van de afgelopen tijd naar boven. Van de kick-off tot de wekelijkse borrelavondjes. Tijdens de show stond ik in het koor, maar genoot ook van de muzikanten, solisten en dansers, kwam ogen en oren te kort. Ik werd al gewaarschuwd. “Let op, deze groep wordt als familie.” En ja dat is echt zo. Van de allerjongste tot de alleroudste en iedereen daar tussen, ze zitten allemaal in mijn hart. Wie weet zie je mij en mijn Oranjevaanfamilie snel weer terug in een volgende productie. Muziek verbindt echt!

Advertenties