Skip to main content

The best of... MUSICALS trapt af met feestelijk taartmomentThe best of... MUSICALS trapt af met feestelijk taartmoment
Onder toeziend oog van de deelnemers aan The best of... MUSICALS worden de taarten aangesneden door Wim Luijten (l) en Sophie Remus.
Het einde van de zomervakantie betekende voor Muziekvereniging Oranjevaan het begin van de repetitieperiode voor The best of... MUSICALS. Tot het weekend van 24 en 25 maart studeren de muzikanten, zangers en zangeressen keihard op de mooiste musicalnummers. Maar eerst was het tijd voor een feestelijke aftrap met drie heerlijke taarten die de deelnemers zich heerlijk lieten smaken.

Woensdagavond 7 september kwam een grote meerderheid van de bijna honderddeelnemers in De Parel bij elkaar om dekick-offvan The best of... MUSICALSbij te wonen.Eerst gingen zij op de foto bij het traditionele taartmoment. Door het grote aantalmuzikanten, zangers en zangeressen moesten er maar liefst drie taarten worden aangeruktom iedereen te kunnen voorzien van de versnapering. Het aansnijden van de taarten werdverricht door de jongste en de oudste deelnemer van The best of... MUSICALS, namelijk doorSophie Remus en Wim Luijten.23 musicalsTerwijl iedereen genoot van een kop koffie of thee met taart, nam regisseur en voorzittervan Oranjevaan Jan Willem van Bodegom het woord. Hij nam de aanwezigen mee door despeellijst. Elk nummer werd met instemming en soms zelfs metgejuichontvangen. Hetpubliek krijgt in maart volgend jaar dan ook een aantrekkelijke mix vande mooistemusicalnummers voorgeschoteld. Het aanbod varieert van gevoelige ballads tot levendigemeezingers. In totaal worden er nummersgespeelduit maar liefst 23 musicals.Genot voor oog en oorEnkele nummers worden instrumentaal gebracht. Het overgrote deel wordtechtergezongendoor ensemble, solisten en duo’s.Diverse nummers krijgen een extra showelement doorleden van de ballet-en dansschool van Caroline Ophof.De TIM-Group zorgt net als bij de vorige producties van Oranjevaan ervoor dat licht engeluid professioneel zijn geregeld. Bij deze productie wordt extra ingezoomd op het visueleaspect. Kortom: The best of... MUSICALS wordt een genot voor oog en oor.Luxe theaterstoelenHet publiekhoeftdankzij een oplopende tribune niets van de showte missen. Ditkeer is detribunezelfsvoorzien van luxe theaterstoelen, zodat iedereen comfortabel kan genieten.Binnenkort gaat de kaartverkoop van start. Uiteraard houden we je daarvan op de hoogte.Noteer in ieder geval alvast in je agenda: vrijdag 24 en zaterdag 25 maart 2023 om 20.00uur: The best of... MUSICALS in De Parel in Fijnaart. Dit spektakel wil je niet missen!

Advertenties