Skip to main content
Dit artikel is niet gepubliceerd.

Toeristisch Willemstad ook voor mensen met visuele beperking?

Een themawandeling door PvdA/GroenLinks.Toeristisch Willemstad ook voor mensen met visuele beperking?
Op zaterdag 4 november organiseert PvdA/GroenLinks Moerdijk een themawandeling en -bezoek aan het Mauritshuis. Het thema is: speciale aandacht voor aanpassingen en voorzieningen voor mensen met (visuele)beperkingen.

Om 10.00 uur staat de koffie met wat lekkers klaar in Het Pumpke aan de Benedenkade. Daar is een korte uitleg door Joan Titarsolej over toegankelijkheid van de openbare ruimte voor mensen met visuele beperkingen. Joan is ervaringsdeskundige en zeer ervaren stadsgids in Rotterdam.
Vervolgens is er een wandeling door de Vesting om te genieten van de omgeving maar ook om te ontdekken waar men, soms letterlijk, tegenaan loopt. En wat belemmert of helpt mensen met beperkingen om van het mooie Willemstad te kunnen genieten? Gids Joan heeft speciale brillen beschikbaar die mensen met goede ogen kunnen laten beleven wat het betekent om slecht te zien of te moeten kijken met een verstoord beeld.
Heeft u interesse? De PvdA/GroenLinks nodigt u van harte uit voor deze ochtend. Ook willen zij graag tips en adviezen over het thema van u krijgen.
Vooraf aanmelden is prettig maar niet verplicht. Dat kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertenties