Skip to main content

Toneelclub Fame speelt 'Wonderkind'!

Fijnaartse kids schitteren in magische musical.Toneelclub Fame speelt 'Wonderkind'!
Foto: ShotsbyVon
Afgelopen 19 en 20 mei heeft Toneelclub Fame onder leiding van Marjolein de Baat, Shirley Maliepaard en Stefan Lankhuizen voor tweemaal een uitverkochte zaal hun nieuwste productie ‘Wonderkind’ mogen uitvoeren in De Blokhut te Helwijk.

Na een heel seizoen keihard repeteren kon de getalenteerde cast van jong en ouder afkomstig uit de gemeente Moerdijk en daarbuiten, hun eigen versie van Roald Dahl's 'Matilda' ten tonele brengen.

Het is inmiddels de vierde grote Fame-productie met een cast bestaande uit zowel kinderen als volwassenen. De jeugd krijgt de passie voor theater maken op deze manier goed mee en ontwikkelt zich gaandeweg het seizoen steeds meer. Veel jong talent uit Fijnaart heeft zich afgelopen jaar weer bij de cast gevoegd. De creatieve crew zorgt ondertussen voor de mooiste decors, lichtshow en grime om het geheel compleet te maken.

Als afsluiter komen de spelers binnenkort nog eenmaal bij elkaar en wordt bekendgemaakt wat de planning voor volgend seizoen zal zijn. Ongetwijfeld zal het publiek ook dan weer met volle teugen gaan genieten, zoals ze ook deden van dit ‘Wonderkind’!

Advertenties