Toneelvoorstelling voor alle 55-plussersToneelvoorstelling  voor alle 55-plussers
De activiteitencommissie van de Seniorenraad heeft De Vrolijke Spelers uit Steenbergen weer uitgenodigd om in De Parel op te treden voor alle 55-plussers uit Fijnaart e.o.

Zaterdag 18 maart brengt de Steenbergse toneelvereniging het blijspel 'Oma achter het internet' op de planken in De Parel. In het blijspel blijkt oma te kunnen internetten. Dit heeft danige gevolgen voor de rest van het gezin. U wordt uitgenodigd om te komen genieten van dit hilarische blijspel.

Lokatie De Parel. 18 maart. Aanvang 14.00 uur. Eigen bijdrage € 6,- dit is inclusief koffie met koek/cake. U kunt bij binnenkomst betalen. Wij willen wel van tevoren weten hoeveel mensen er komen i.v.m. stoelen reserveren.

Opgeven voor 12 maart met onderstaand strookje bij Paula de Rooij, Koperwiekstraat 26. Strookje kunt U in de bus gooien.

Naam.......................................................................................
Adres......................................................................................... Tel. nr..............................................................

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie