Skip to main content

De Kerstfair on Foot is in volle voorbereidingDe Kerstfair on Foot is in volle voorbereiding
Voor de tweede achtereenvolgende keer organiseert Ondernemersvereniging Fijnaart in samenwerking met drie horecaondernemers en Dorpstafel Fijnaart een sfeervolle Kerstfair on Foot.

Na de succesvolle Kerstfair on Foot in 2022 hebben Ondernemersvereniging Fijnaart, De Graanbeurs, Family, Fendertse Hoeve en Dorpstafel Fijnaart al vroeg in het jaar de koppen bij elkaar gestoken om een tweede Kerstfair on Foot te organiseren. Gezien het grote aantal bezoekers in de vorige editie van de Fair kozen zij er dit jaar voor om de tweede Fair in de buitenlucht te laten plaatsvinden.

In een volledig in kerstsfeer ingerichte route, die loopt vanaf de kerststal bij de R.K. Kerk tot aan de parkeerplaats bij De Fendertse Hoeve zullen bezoekers kunnen genieten van diverse activiteiten, een hapje en een drankje, en een in braderieachtige sfeer opgezette kerstmarkt. Op de kop van de Voorstraat zullen naast diverse koren, muziekvereniging 'De Unie', Black Sheep Swing Band en 'Mannen van de Straat' zorgen voor muzikale omlijsting van de Fair. Het parkeerterrein van De Fendertse Hoeve zal worden omgetoverd tot een kidsplace met o.a. een draaimolen en een springkussen.

Om in alle rust te kunnen genieten van de Fair zullen de Molenstraat, Wilhelminastraat, Voorstraat en Kadedijk die dag worden afgesloten voor het verkeer.
In de komende weken zullen wij meer informatie geven over de opzet en het programma van de Kerstfair on Foot. Houd u daarom de berichtgeving in Fijnaart Lokaal goed in de gaten en noteer/blokkeer alvast 10 december a.s. van 13.00 uur tot 19.00 uur in uw agenda, zodat u niets van het programma zult missen.

Advertenties