Skip to main content

Unieke prestatie JO18-1 v.v. de Fendert

Nog één wedstrijd te gaan, maar kampioenschap verzekerd.

Team JO18-1 kampioen 2023
Gespannen gezichten voor aanvang van de wedstrijd thuis tegen Oud Gastel, een heuse streekderby.

Alhoewel we hierna nog één wedstrijd moeten spelen, konden we thuis kampioen worden.
Ondanks dat we eerder speelden dan normaal (dan konden we op het hoofdveld) was er toch een goede opkomst van publiek.
In het begin merkte je toch dat de zenuwen een beetje parten speelden maar gedurende de wedstrijd kwamen we steeds meer in ons eigen spelritme.
Met een 2-0 voorsprong de rust in geeft ook wat comfort, de tweede helft hebben we het dan ook bekeken uitgespeeld, met de uiteindelijke eindstand van 4-0.

De kampioensshirts aan en even op de foto.
Na de laatste wedstrijd gaan we het nog even vieren.
Dit was niet alleen een teamprestatie maar ook een verenigingsprestatie. We moesten door blessures bij de vaste spelers ook af en toe een beroep doen op JO17-spelers en anderen die nog speelgerechtigde spelers voor ons elftal beschikbaar stelden.

We gaan dadelijk in ieder geval blij de zomerstop tegemoet en we zien wel wat volgend jaar brengt.