Skip to main content

Van de redactie

Vier uw vierdagen.Van de redactie

De opa van mijn lieve vrouw Marjan (de kartrekkende kracht achter dit weekblad) had, naast wat excentrieke eigenschappen, ook een mooi motto: ‘Vier uw vierdagen’. Daar zijn we dit jaar goed mee begonnen. Op zaterdag 6 januari hebben we een après-40 party voor Marjan gevierd. In après-ski stijl hebben we afgeteld totdat Marjan bij de club van 50+ hoorde.

Afgelopen zaterdag hebben we gevierd dat onze zoon Jurrian 21 werd. Hij is wat minder goed in plannen en had op het laatst bedacht om op vrijdag met wat vrienden te gaan stappen in Breda. Tot zijn spijt hadden al zijn vrienden al andere afspraken en ze konden geen van allen . . . 
Alleen was dat voor ons geen verrassing, want zaterdagmiddag hebben we met diezelfde vrienden een surpriseparty voor hem georganiseerd. Zijn gezicht toen onverwachts zijn vrienden bij ons in de kamer stonden en hij nietsvermoedend binnen kwam. Onbetaalbaar.
Daarna hebben we hem geblinddoekt meegenomen naar een VR room in Rotterdam. Bij terugkomst had Marjan een fantastisch 21-diner voor hem en zijn vrienden bereid met zijn favoriete gerechten.

Naast de persoonlijke vierdagen staat er ook voor deze krant een mijlpaal rood omcirkeld op de agenda. Op 13 maart is het 10 jaar geleden dat de 1e Fendert Lokaal gratis bij de mensen thuis werd bezorgd. Hoewel de naam en de organisatie erachter is gewijzigd, willen we daar uitgebreid bij stil staan. En gaan we het 10-jarig bestaan vieren.

Een van de acties is dat we op zoek zijn naar mensen uit het bezorgingsgebied van Fijnaart Lokaal die op 13 maart jarig zijn. Meld jezelf of iemand die je kent aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en als er meerdere jarigen zijn, gaan we loten wiens verjaardag we nog iets leuker kunnen maken.

Advertenties