Skip to main content

VIIIIIIIIISSSSS!!!!!!!! Het woord van de avond



VIIIIIIIIISSSSS!!!!!!!! Het woord van de avond
't Schietertje Fijnaart
Op de helft van mooie visavonden dus op naar de andere helft!!!
 
Vrijdagavond 26 juli waren wij met 32 jeugdleden aan de waterkant. Super leuk weer. Het animo blijft en dat doet ons goed. Ook waren er weer nieuwe jeugdleden via het Meer Zomer programma van meer Moerdijk aanwezig. Voor sommige wedstrijden zitten het aantal beschikbare plekken voor het Meer Zomer programma al vol. En als onze jeugdleden dan ook enorm fanatiek zijn is het helaas niet mogelijk om extra plekken open te zetten voor het Meer Zomer programma. Daar waar mogelijk proberen wij dit wel.
 
Ook vanavond werden er weer goodiebags uitgedeeld namens onszelf, Topshopper en Megafish Roosendaal. Wat voelen wij ons trots dat dit ieder jaar weer mogelijk is omdat het Bestuur en de sponsoren hierin bijdragen. Bedankt daarvoor!
 
Na aanmelding, de loting en het papiertje om je aantal cm vis op te schrijven is het rap naar je plekje en zorgen dat je klaar zit voor het startschot. En dan is het wachten. Nou ... vanavond niet hoor. Het meest gehoorde woord deze avond was toch echt VIIIIISSSS!!!! of VIS VIS!!!!! Niet alleen voor onze ervaren jeugdvissers maar ook voor vissers die voor de eerste of tweede keer kwamen.
 
De kar met lekkers kwam ook vanavond weer voorbij. Een flesje water, koekje, lolly en een appeltje van Roks streekwinkel. Iedereen die vaker is geweest weet dat op een gegeven moment de kar er is dat je soms alleen "ja" hoeft te zeggen omdat ze al weten wat je lekker vindt. Soms is het toch een keertje “nee liever die smaak lolly” maar dat mag ook wel eens gebeuren. De “foute” vraag neemt niet weg dat ze er allemaal heel blij mee zijn en ervan genieten.
 
Sky en Niek waren aardig op dreef en hielden elkaar goed in de gaten. Ze waren allebei heel geconcentreerd en fanatiek. Een gezonde competitie waarbij Niek met 21cm verschil de leiding nam.
 
Niek heeft gewonnen met 95cm
Gefeliciteerd Niek!
Hij heeft een cadeaubon van Hengelsport Fauna gewonnen en kan wat leuks gaan uitzoeken.
 
Nu op de helft van het Zomerkampioenschap Jeugd en wij kijken enorm uit naar de komende 3 wedstrijden.
 
Iedereen weer bedankt voor het deelnemen, supporten, helpen en komen kijken!

Advertenties